21.03.2013

W marcu jak w garncu

Za oknem zima na całego, czyli w tym roku pięknie sprawdza się przysłowie "w marcu jak w garncu".

A co się działo w moich garncach?

Ważyłam, mieszałam, dodawałam i dzieliłam. Wąchała i wszystko zapisywałam.
Tak oto powstała pierwsza partia produktów gotowa na Jarmark Wielkanocny.

Czekoladowo-waniliowy peeling do ust
Delikatnie złuszczy nasze zimowe, spierzchnięte usta. Na dodatek jest całkowicie jadalny!
Zawiera cukier z prawdziwą wanilią, olej ze słodkich migdałów i czekoladę gorzką 60%.



Pastylki sosnowe
Wrzucone do wanny lekko musują aż do rozpuszczenia, natłuszczają ciało i pachną sosną i lawendą. Idealne połączenie dla ulgi zatkanego nosa.
Pastylki zawierają sodę oczyszczoną, kwasek cytrynowy, mąkę ziemniaczaną, olej z pestek winogron, olejek sosnowy i lawendowy a także barwnik na bazie wody.


Balsam w kostce - bezzapachowy
Ten niepozorny balsamik bardzo ładnie natłuści dłonie przed snem lub ciało po kąpieli. Przyjemnie się wchłania. Jest delikatny i bezzapachowy. Jego prosty skład może służyć delikatnej, wrażliwej i skłonnej do podrażnień skórze.
Zawiera masło shea, biały wosk pszczeli, olej ryżowy i olej ze słodkich migdałów.


Kule z lawendą
Super musujące bomby do kąpieli, których odprężający lawendowy zapach i suszone płatki lawendy umilą każdą wieczorną kąpiel. Dodatkowo, dzięki olejowi kokosowemu, ładnie nawilżą skórę.
Kule zawierają sodę oczyszczoną, kwasek cytrynowy, olej kokosowy, mleko w proszku, mąkę ziemniaczaną, olej z pestek winogron, suszoną lawendę i olejek lawendowy.


Czy chcecie więcej?

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Zapraszamy do wyrażenia swojego zdania!

Polecamy również:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...